Vrijgezellenfeest

Wij organiseren complete dag- en/of avondvullende programma’s voor grote en kleine groepen in combinatie met eten, drinken en activiteiten.
Door de landelijke ligging van Zaal de Zwaan, ca 1 km van de Liesselse bossen, aan de rand van de Peel, bent u vanuit ons bedrijf zo in de natuur. We hebben vele activiteiten waarbij u optimaal gebruik kunt maken van deze unieke omgeving. Denk hierbij aan buggy tochten, solex, mixfietsen, casino spelen en ga zo maar door. En dat voor scherpe all inn prijzen.

Per email / contactformulier of telefonisch 0493-313470 kunt u informatie op vragen voor de verschillende activiteiten die wij u aanbieden.


Onze voorstellen van activiteiten

Lekker barbecueën aan de Maas in Blitterswijck.

Eventueel met speedboot en banaanvaren.
Prijs op aanvraag.

Gps tochten

Bosgolf

De Yellowtrein


Maximaal 400 personen Kinderstoeltje op trein
Fietsstoeltje op trein
Maxi Cosi Houder
Bagagewagen
Prijs op aanvraag

Solextocht

Een nostalgische Solex-tour door het land van de turfstekers, in het hart van de Peel, op de grens van Brabant en Limburg. Griendtsveen is vooral bekend om het moerassige gebied en samen met Helenaveen de enige veenkolonie in Zuid-Nederland. Een van de bekendste peelrestanten ‘De Mariapeel’ ligt tussen Griendtsveen en Helenaveen. Op vele plaatsen in en rondom Griendtsveen vindt u nog de tijdloze schoonheid van het oude, karakteristieke peellandschap: Vennen, moerassen, kanaaltjes. Zij bepalen het beeld van dit unieke veengebied.

Streek, natuur en Solex, nodigen u uit, kennis te maken met deze weilanden en uitgestrekte bossen in de omgeving van Griendtsveen.
Wij leveren een sterke authentieke Solex met brandstof. U dient zelf voor eventuele regenkleding te zorgen. Daarnaast geven wij een aantal tips om de omgeving te verkennen en een routebeschrijving van de diverse routes in de regio.

High Wine

Deze manier van luxe borrelen is de nieuwe trend. De high wine bestaat uit een selectie van verrukkelijke hapjes, geselecteerd door onze chef, vergezeld met een aantal heerlijke wijnen.
U kunt zelf een keuze maken uit een selectie witte en rode wijnen of een heerlijk glas witte of rosé prosecco.

We bieden verschillende high wine arrangementen aan. De high wine wordt geserveerd vanaf 2 personen en dient minimaal 1 dag van te voren te worden gereserveerd. Wij regelen voor u als u wilt een fotograaf om iedereen net voor het huwelijksfeest nog eens leuk op de foto te zetten.
De leukste groepsfoto’s krijgt u van ons.
Prijs op aanvraag

Natuurlijk zijn alle arrangementen met bijvoorbeeld een barbecue, groepsdiner, gourmet of een lekkere borrel met overheerlijke hapjes van onze chef-kok.

Neem ook eens een kijkje bij personeelsfeesten.