Catering

Catering op maat

Zaal de Zwaan heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd van goed verzorgde feestlocatie voor elke gelegenheid. Inmiddels is het mogelijk om ook binnen de gezelligheid van uw eigen locatie zowel privé als zakelijk de kwaliteit van onze keuken en bardiensten binnen te halen. Wij verzorgen uw bedrijfsfeest, privéfeest of andere feestelijke gelegenheid op locatie tot in de puntjes! Met gevarieerde menu’s, uitgebreide buffetten en diverse verrassende hapjes uit eigen keuken.
Wilt u iets unieks op uw locatie? Bekijk dan eens onze baricava, megasol of magic Sky in het fotoalbum!

Behalve catering van gerechten, kunt u bij Zaal de Zwaan ook een drankassortiment verkrijgen en eventueel een bar en personeel inhuren. Naast de nodige drankjes en versnaperingen kunt u bij ons ook terecht voor de gehele aankleding van uw feestlocatie, indien gewenst MET THEMA, zoals aprés ski, boerenstijl, etc.
Van tenten, hangtafels, krukken tot planten, kortom de gehele inrichting, wij regelen het voor u. Ook voor entertainment kunnen wij zorgen die uw gelegenheid een speciaal tintje geven.

Wij hebben voor uw feest thuis een unieke 8-hoekige tent die zeer ruimtelijk en toch knus van binnen is. Door de 8-hoekige vorm zijn al uw gasten betrokken bij het feest. Onze tent biedt minimaal ruimte voor 220 gasten. U zult zich niet bekropt voelen in onze unieke tent, omdat de zijkanthoogte 2,70m is. Bij de meeste tenten van onze collega’s is deze hoogte maar 2,20m. Wij zijn hierin dus uniek. Voor de organisatie van uw feest thuis moet u denken aan extra kosten om de nabij 3000 euro. Uitgaande van 100 à 200 personen in een door ons geplaatste feesttent.
Dit is inclusief gehele aankleding zoals barren, koelingen, stroomvoorziening, wc wagen etc.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons op.