Diner

Bij Zaal de Zwaan kunt u terecht voor een heerlijk diner(buffet) met uw familie of vrienden.
Een prachtige locatie, sfeervol gedekte tafels, creatieve decoraties en passend tafellinnen zorgen voor de juiste uitstraling van uw diner.
Een intiem diner(buffet) met een klein gezelschap of een grootschalig en uitgebreid diner(buffet); alles is mogelijk bij Zaal de Zwaan.
Samen met onze gastvrouwen en –heren zorgen wij voor een perfecte verzorging van uw diner!

De gerechten kunt u geheel zelf samenstellen, door middel van onze buffet en dinerlijsten.

 


Zwaantjes Oma’s diner

Zomaar een suggestie alles kan !
Prijs 31 euro p.p.
Voorgerecht:
– Zalmcocktail
– Fruitcocktail
– Kipcocktail
Soep:
– rundersoep Oma’s zondagse met groenten balletjes en soep vlees
– ronde broden met room en kruidenboter
Hoofdgerecht
Vlees:
– Varkenshaas
– Gevulde kiprolletjes
– Gebakken kabeljauw
Aardappelen:
– Gebakken aardappeltjes
– Frites
– Aardappelkroketten
Groentes:
– Witlof met ham en kaas
– Bloemkool
– Boontjes met spekjes
Koude gerechten:
– Gemengde sla
– Rode peertjes
– Appelmoes
Sauzen:
– Champignonroomsaus
– Vissaus
– Fritessaus
Nagerecht:
– Charlotte russe
– Chocolade mousse
– Aardbei bavarois
– Roomijs met warme kersen

 


Zwaantjes winterkost

Prijs 12.50 euro p.p.

Voorgerecht:
Goed gevulde tomatensoep met bruin brood en kruidenboter

Hoofdgerecht:
Boeren wortel en moes stamp speklappen en worst jus en appelmoes/ rode peertjes

Nagerecht:
Warme vanillinepudding


Zwaantje diner in zaal de zwaan.

Elke maand stunt zaal de zwaan met een diner om eens kennis te maken met zaal de zwaan,
oftewel maak kennis met Bourgondisch Zeilberg.
Onze kok draagt zorg voor een variërend diner waar iedereen zeker bij kan aanschuiven.
Ook houden wij rekening met de tijd van het jaar .
Bijvoorbeeld de asperges tijd of de tijd van de jacht.
Wat krijgt u zoal geserveerd .

Een voorgerecht:
Hors d’oeuvre pallet ( een bordje met div kleine gerechten van vis tot vlees of fruit )
Soep:
Bourgondische streek soep
Hoofdgerecht:
Bestaande uit minimaal 1 soort vlees en 1 soort vis, koude en warme groenten en twee soorten soorten aardappel gerechten.
Nagerecht:
Laat je aangenaam verrassen door onze kok.