Personeelsfeest

Uw collega’s eens op een andere manier leren kennen? Ook voor personeels- of bedrijfsfeesten bent u bij Zaal de Zwaan aan het juiste adres.
Met uw wensen als uitgangspunt komen we tot een evenement met een boodschap.
De combinaties zijn eindeloos. Van avondvullende all-in feestarrangementen tot compleet op maat gemaakte feestprogramma’s.
De totale avond, van welkomstcocktail tot afsluitende act, is een wervelende aan één schakeling van volop drank, spetterend entertainment en creatieve culinaire combinaties.
De aankleding wordt door ons verzorgd, kies één van onze thema’s en uw personeels-, bedrijfsfeest veranderd in een uniek feest om nooit te vergeten!

Voorbeelden van onze thema’s zijn;

Amsterdamse avond

De gasten worden verwelkomd in onze zaal die omgetoverd is in alle denkbare Amsterdamse sferen van de grachtjes tot terrasjes en de Jordaanse kroegen. Onze DJ zorgt met alle bekende smartlappen die u ook vindt bij Bolle Jan voor een onvergetelijke avond. Eventueel verzorgen wij u bij aanvraag een Amsterdamse zanger/zangeres. Natuurlijk zullen op deze avond de Vlaamse frietjes, de Hollandse Nieuwe en de poffertjes niet ontbreken.
Prijs: Al voor 35 euro p.p. heeft u een avondvullend programma met drank, aankleding en entertainment.

Après ski

Onze zaal wordt omgetoverd in een Oostenrijkse skihut.
Natuurlijk zullen de pullen bier niet ontbreken.
Na een welkomstdrankje met Glühwein vermaken wij eventueel de gasten met originele leuke bierspelletjes.
Onder andere kratjes stapelen en Stiefelen.
De gehele avond komen natuurlijk heerlijke Oostenrijkse hapjes voorbij.
Ook op dit feest kunnen wij samen met u een pakket samen stellen dat uw gasten niets tekort komen.

Uit de oude doos

Een zeer spraakmakend concept, door ons bedacht. Uw personeelsleden nemen het de hele avond tegen elkaar op in muzikale sferen. Voor men het weet zijn ze de presentator van de geweldige show. Deze show komt voort uit allerlei attributen uit de oude doos. Wij beginnen deze avond met een smakelijk diner van onze chef-kok. Tijdens dit diner worden de groep spontaan verdeeld en krijgt iedereen zijn eigen opdracht. De show zorgt voor verrassingen en onvergetelijke feestmomenten.
Laat je verrassen!

Gala – Country – Casinospelen

Beachparty

Onze zaal wordt omgetoverd tot een heuse Beach Bar. Waar u verwelkomd wordt met de lekkerste cocktails. De gasten zullen meemaken hoe het is om de cocktails zelf te maken, mixen en shaken. Onze DJ zorgt voor de beste zomerse klanken. De lekkerste fruithapjes komen voorbij. En we sluiten de avond af met onze kebab-grill, broodje shoarma en hotdogs.

Hollywood

En ga zo maar door. Alles kan, niets is te gek!
Al onze bovenstaande themafeesten nemen wij graag samen door om alles naar uw wens te maken.