Workshops

Zwaantjes workshops

Wilt u een interactief evenement voor uw personeel, vriendenclub of vriendinnenclub. Denk dan aan een robuuste mannenavond, zussendag, kouwe kanten dag, neven en nichtendag en broers en zussendag. Daarvoor hebben wij de perfecte workshops. Prijs op aanvraag. Hier hebben wij een aantal mogelijkheden/suggesties.
Het kleurrijke ritme uit Afrika
Een djembé is een prachtige trommel die in West-Afrika al eeuwen wordt gebruikt. Tijdens deze workshop maak je kennis met de achtergrond van dit instrument, leer je er slagvaardig op spelen en maken we samen, toon na toon, een indrukwekkend muziekstuk. Voor je het weet is de hele groep veranderd in een swingende Afrikaanse percussieband!

Paaldans workshop

Ideaal voor alle vrijgezellenfeesten een workshop paaldansen.
Durven jullie de uitdaging aan? Let wel op, het is moeilijker als het er uit ziet. Maar een schitterende ervaring  lachen gieren, brullen.
Samen de heupen laten swingen.

Cupcakes workshop

Maak samen met onze kok overheerlijke cupcakes. Of kiest u liever voor het samen maken van jouw bruidstaart. Natuurlijk zal u aan het einde van de avond een lekker stuk gebak mee naar huis nemen en proeven met u vrienden.